Open dag
Even voorstellen
De zorg
De akkerbouw
Windenergie
Nieuws
Bereikbaarheid
Openingstijden
Contact
Gastenboek

Homepage

 


 

De Diek is een zorgboerderij/akkerbouwbedrijf en heeft een kleine schaapskudde.

 

Op onze boerderij kun je in je eigen tempo, op je eigen niveau meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf.

 

Zoals; onder begeleiding tractor rijden, sleutelen aan echte landbouwmachines, hooien, land bewerken, onkruid wieden, werken in de moestuin of de kas en grasmaaien. Niet het resultaat van het werk is belangrijk, maar het resultaat wat het werk met je doet is belangrijk.

Wij hebben ook schapen die verzorgd moeten worden en waarmee je naar een dichtbij gelegen wilgenreservaat kunt wandelen (onder begeleiding), om daar de schapen een paar uur te hoeden.

Wij richten ons op jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen (m/v), die door hun beperking extra zorg en aandacht nodig hebben om zich te ontwikkelen. Ook mensen die langdurig werkeloos zijn en weer werkritme op willen bouwen of mensen die tijdelijk uit de roulatie zijn en juist tot rust willen komen zijn van harte welkom.

Het werkgebied betreft de gemeente Almere, Lelystad, Dronten enZeewolde. Er zijn maximaal 4 cliŽnten op een dag aanwezig.

 

Wij geven mensen de mogelijkheid om bij ons tot rust te komen en de handen uit de mouwen te steken om door middel van lichamelijke inspanning te ontspannen.

                          

 

Wij bieden je de mogelijkheid om mee te werken met de activiteiten die die dag op het programma staan, maar wij staan ook open voor je eigen inbreng, zodat we een programma op maat kunnen aanbieden.

 


 


 


You are here: Home

Subtopics: Open dag Even voorstellen De zorg De akkerbouw Windenergie Nieuws Bereikbaarheid Openingstijden Contact Gastenboek